Of bel ons op 06 39 11 65 03
Schrijf je vandaag nog in

Diensten

Iedere leerling is anders en heeft baat bij een ander soort begeleiding. Bekende struikelpunten zijn het behouden van de concentratie, het plannen van huiswerk of achterblijvende vakkennis. Echter is dit niet altijd het geval: sommige leerlingen willen gewoon van die 6 een 7 maken of hebben behoefte aan een duwtje in de rug. Hoe dan ook: Victoria Studiecentrum denkt met u en de leerling mee om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te behalen.

Victoria Studiecentrum is geen grootschalig instituut waar toezicht wordt gehouden, maar een omgeving waarin gestimuleerd wordt om het beste in jezelf naar boven te halen. Zo bieden we verschillende trajecten aan als bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining. Ook stellen we persoonlijke begeleidingsplannen samen op het gebied van het leren van een tweede taal of bijvoorbeeld dyslexie.

Uiteraard bieden wij ook persoonlijk advies aan op het gebied van het volgen van huiswerkbegeleiding, bijles, (examen)trainingen of een samenstelling hiervan. Neemt u hiervoor contact op.