Of bel ons op 06 39 11 65 03
Schrijf je vandaag nog in

Bijles

Een-op-een contact voor een beter cijfer, voor zowel de basisschool, de middelbare school als voor hoger onderwijs.

Bijles is een hele goede manier om de schoolresultaten te doen verbeteren. Wij bieden bijles aan op individueel niveau, maar ook bieden wij duo-bijles. Voor beide geldt: bijles is mogelijk voor alle vakken, op alle niveaus, voor alle leerjaren. Voor zowel de basisschool als de middelbare school.

Individuele bijles

Tijdens de lessen bespreken we de moeilijkste delen van het huiswerk, leren we voor de toets of worden lastige opdrachten nogmaals herhaald. Een vast uur is mogelijk, maar ook kan uw zoon/dochter enkele losse keren langskomen of vlak voor een proefwerk.

De bijles voor de basisschool wordt verzorgd door een ouderejaars of afgestudeerde van de pabo. De middelbare scholieren krijgen bijles van universitair studenten of geslaagde havisten of vwo’ers met hoge cijfers op hun eindlijst en een toepasselijke studie.

Als je moeite hebt met vakken binnen het mbo, hbo of de universiteit, dan gaan wij binnen ons studentenbestand op zoek naar een student die je kan begeleiden. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Duo-bijles

Bij Victoria Studiecentrum is het ook mogelijk om samen met een vriend(in) bijles te nemen. Een vereiste is echter wel dat jullie voor hetzelfde vak komen en in hetzelfde leerjaar zitten. Tijdens deze bijlessen zal de nadruk liggen op vakkennis, maar ook bevorderen we samenwerken. Door samen te werken komen we tot betere resultaten!

Kosten

Actuele kosten kun je vinden onder het kopje Tarieven.