Of bel ons op 06 39 11 65 03
Schrijf je vandaag nog in!

Examentraining

Goed voorbereid je examens in door te trainen met een docent.

Tegen het einde van het schooljaar organiseert Victoria Studiecentrum eindexamentrainingen voor vmbo, havo en vwo. Tijdens deze trainingen wordt de lesstof besproken en worden oude examens gemaakt. Daarnaast worden er tips gegeven om zo de leerlingen optimaal voor te bereiden op hun eindexamens.
Door het uitgebreid bespreken van de opgaven en het ontdekken van de voor de leerling lastige onderdelen, wordt ook het zelfvertrouwen vergroot. Op deze manier is de kans op een goed cijfer tijdens het examen groter.

Waarom Victoria Studiecentrum en geen andere partij?

Er zijn enkele punten waar wij zeer sterk in geloven:

  • korte en intensieve herhalingssessies – aangezien onderzoek meermaals aantoont dat lesstof blijft hangen door herhaling, kiezen wij voor korte sessies van drie uur. Hierdoor blijft de concentratieboog hoog en kan het leren geoptimaliseerd worden.
  • oefenen – door de lesstof te oefenen met oude eindexamens naast de uitleg van de opgaven, is het onze ervaring dat de eindexamencijfers met gemiddeld 1 punt stijgen.
  • kleine groepjes – onze keuze om te werken met kleine groepjes, is niet voor niets. Door maximaal zes leerlingen per groep toe te laten, is er ook ruimte voor individuele hulp waar nodig.

Door de recente kennis van onze docenten vermengd met veel ervaring in het geven van bijlessen en trainingen wordt er veel geleerd in korte tijd. Een strakke, intensieve planning voor de korte sessies zorgen ervoor dat er veel geleerd wordt tijdens de examencursus.

De training

  • Maximaal zes leerlingen per groepje
  • Inclusief drinken en tussendoortje
  • Inclusief lesmateriaal
  • 4 bijeenkomsten van 3 uur, pauze van 20 minuten per keer.

De trainingen zullen worden gepland nadat de groep vol is. U kunt de beschikbaarheid opgeven tijdens de aanmelding. De trainingen vinden plaats op doordeweekse dagen na 15:00 uur of in het weekend.

Voor al onze examentrainingen geldt: vol = vol.

Data en tijden

In verband met de vele cursussen en de agenda van uw eigen zoon/dochter, plannen wij de groepen begin maart in.

Kosten

Voor al onze examencursussen hanteren wij een tarief van € 199 per training. Wanneer u uw zoon/dochter inschrijft voor twee of meer trainingen, ontvangt u 10% korting over het totaalbedrag.

Opgeven

Opgeven voor één of meerdere trainingen kan via onderstaand formulier.

Inschrijven Examentrainingen

Hier kun je je inschrijven voor de examentrainingen van Victoria Studiecentrum.
  • Bijvoorbeeld: 4 vmbo-t, 6 vwo.
    U mag meerdere vakjes aankruisen.