Of bel ons op 06 39 11 65 03
Schrijf je vandaag nog in

Klanten vertellen

Een greep uit de reviews

De bijlessen bij Victoria studiecentrum hebben mij geholpen mijn examen te halen. Ik heb mijn hele examenjaar bijles gehad en door de bijlessen een voldoende gehaald op mijn examen voor beide vakken waarvoor ik bijles volgde!

Tessa

Tessa

Het contact verloopt echt geweldig, vanaf het moment dat de telefoon voor het eerst opgenomen wordt tot dit moment nu mijn dochter een jaar bijles heeft. Onderlinge communicatie loopt bij jullie goed, afspraken worden nagekomen en er wordt altijd teruggebeld. Fijn is dat jullie mijn dochter echt kennen. Ze komt hierdoor heel erg graag. Bedankt hiervoor.

Moeder vmbo-t'er

Jordy was erg bang voor zijn Cito omdat er toch veel druk op ligt. Naast het oefenen van de moeilijke onderdelen hebben jullie hem ook meer zelfvertrouwen gegeven. De omgeving en sfeer is zeer prettig. Hij is met een gerust gevoel naar school gegaan en heeft een prachtig resultaat behaald. Bedankt!

Moeder van Jordy

Als topsporter is het niet altijd gemakkelijk om je vele trainingen te combineren met een opleiding, HAVO-5. Het feit leerling te mogen zijn op het SCALA-College, LOOT klas, was al een big help.
Echter het vak wiskunde had gewoonweg wat extra aandacht nodig. Bij “Victoria Studiecentrum” vonden wij de juiste ondersteuning. Vooral in het examenjaar zijn er flinke stappen gezet!

Wij kunnen iedereen het advies geven eens langs te gaan bij “Victoria Studiecentrum” en het een kans te geven. Zij een kans …je kind een kans!
“Team Spruit”

Together we can!