Of bel ons op 06 39 11 65 03
Schrijf je vandaag nog in!

Klanten vertellen

Een greep uit de reviews

Yes! Onze pleegdochter Chantal is geslaagd! Dankzij jullie. Super dat dit voor haar is gedaan. Heel erg bedankt voor de inzet! Yes! Onze pleegdochter Chantal is geslaagd! Dankzij jullie. Super dat dit voor haar is gedaan. Heel erg bedankt voor de inzet!

Pleegmoeder Chantal

Het contact verloopt echt geweldig, vanaf het moment dat de telefoon voor het eerst opgenomen wordt tot dit moment nu mijn dochter een jaar bijles heeft. Onderlinge communicatie loopt bij jullie goed, afspraken worden nagekomen en er wordt altijd teruggebeld. Fijn is dat jullie mijn dochter echt kennen. Ze komt hierdoor heel erg graag. Bedankt hiervoor.

Moeder vmbo-t'er

Ik wil jullie bedanken… Ik ben blij met jullie enthousiasme en mijn zoon heeft veel appjes gehad over zijn examenuitslag van zowel zijn docent als van Vicky.. Dit vond hij erg leuk en attent. Nogmaals super bedankt. Hij is nu geslaagd.

Moeder vmbo-t'er

Jordy was erg bang voor zijn Cito omdat er toch veel druk op ligt. Naast het oefenen van de moeilijke onderdelen hebben jullie hem ook meer zelfvertrouwen gegeven. De omgeving en sfeer is zeer prettig. Hij is met een gerust gevoel naar school gegaan en heeft een prachtig resultaat behaald. Bedankt!

Moeder van Jordy